Dé makelaar voor Italië

De makelaar voor het kopen van uw huis in Italië!

Wilt u tweede vakantie een huis kopen in Italië? Van Astgoed verzorgt graag de aankoop voor u. Op onze website treft u een selectie aan van Italiaanse huizen die momenteel door ons te koop aangeboden worden. Indien wij voor u een afspraak regelen voor een bezichtiging en u gaat over tot aankoop van dit huis, dan bent u ons 3% courtage verschuldigd. (ex iva) Echter het komt veel vaker voor dat wij benaderd worden voor hulp bij het aankoopproces als men zelf een huis op het internet heeft gevonden. Wij verzorgen dat graag en vrijwel altijd bent u dan voordeliger uit dan wanneer u het zelf gaat regelen. Wij kunnen u dat voorrekenen. Laat u verrassen!

Van Astgoed zorgt ervoor dat uw droomhuis in Italië realiteit wordt.

Ons bedrijf is in alle Italiaanse regio's actief. Samen met onze geometra en Italiaanse makelaar verzorgen wij het gehele proces in zake de aankoop. Documenten, contracten, onderzoeken, aanschrijvingen, bouwkundige beoordeling, enz. kortom alles wat noodzakelijk is zorgen wij voor.

Rendementsberekening bij verhuur van uw Italiaanse huis

U wilt weten welk rendement u kunt behalen bij verhuur van uw tweede Italiaanse vakantiehuis of appartement? Via onze module -die u kunt downloaden- is uw eigen rendementsberekening te maken. Alle gebruikelijke kosten die van toepassing zijn bij verhuur van uw huis in Italië hebben wij voor u opgenomen in dit model.

Contact

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met het kopen van een woning in Italië? Neem dan contact met ons op

  +31 481-350675

Of vul het contactformulier in met uw vraag.